Поблизу Тернополя водій «БМВ» вкусив поліцейського та накинувся на нього з кулаками

Опубліковано:
12 Березня, 2016 о 11:54

Інцидент трапився у Миролюбівці на автодорозі Тернопіль-Теребовля. Правоохоронці виїхали на допомогу теребовлянським колегам, щоб розкрити крадіжку.

 



Поліцейські перебували під час виконання службових обов’язків. Близько 15:00 години, вони стали свідками грубого порушення дорожнього руху, яке могло призвести до ДТП.

 

За інформацією СК ГУ НП в області, попереду поліцейських їхав водій на «БМВ». Чоловік перетнув суцільну смугу і ледь не зіткнувся з зустрічним автомобілем, якому довелося з’їхати на узбіччя.

 

Поліцейські заблокували авто порушника, щоб з’ясувати причини того, що сталося і запропонували допомогу. Водій на правоохоронців відреагував агресивно та жбурлянув документи і водійське посвідчення. Після цього застосував фізичну силу.

 

Між дебоширом і поліцейськими почалося фізичне протистояння. Правопорушник вкусив одного правоохоронця за передпліччя, а іншому пошкодив кисть руки.

 

Експертиза встановила, що водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. Тест на вміст наркотиків здавати відмовився. Водій «БМВ» неодноразово притягувався до відповідальності за завдання тілесних ушкоджень та хуліганку. Одне з проваджень знаходилося у суді на момент інциденту.

 

Водій відповідатиме за керування транспортом у стані алкогольного сп’яніння. Триває слідство.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: