Півтори тисячі пляшок підробленої горілки вилучили з підпільного цеху

Опубліковано:
5 Січня, 2016 о 20:13

Півтори тисячі фальсифікованих пляшок горілки та 495 марок акцизного податку знайшли у підпільному цеху на Тернопільщині, – повідомив перший заступник начальника головного управління ДФС в області Віталій Дума:  «згідно ККУ за такий злочин винних чекає до 10 років ув’язнення, тому перш ніж чинити правопорушення, – закликаю думати про наслідки».     

 



Також Віталій Дума наголосив, що аби не придбати фальсифікат, варто оглядати перед покупкою саму пляшку, щоб вона та етикетки на ній були не пошкодженими, алкоголь має бути без осаду та домішок. Особливо, треба звертати увагу на пляшки без дозаторів, у них легше налити рідину ніж у ті, що з дозаторами.

 

У 2015 році в області вилучили з незаконного обігу підакцизних товарів на суму 4 мільйони гривень. Податкова міліція просить повідомляти про фальсифікат, щоб попередити отруєння підробками та покарати зловмисників.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: