Пів тисячі людей взяли участь у заході «Олімпійський день – 2024»

Опубліковано:
27 Червня, 2024

У Тернополі відбулося спортивне свято – «Олімпійський день – 2024». Його провели у парку імені Тараса Шевченка. Упродовж 7 годин тернополяни й змагалися у різних видах спорту й відвідували спортивні локації.

«Відбулися символічний легкоатлетичний пробіг, Турнір з шахів, турнір з пляжного волейболу серед команд аматорів, турнір з баскетболу 3х3 (серед дітей), турнір з катання на роликових ковзанах та скейтах. Працювала локація бадмінтону, локація від Тернопільської обласної організації Товариства Червоного Хреста України, локація з слеклайну та балансбордів і локація масажу від партнера Sunrise. Провели майстер клас з флорболу. Також організували конкурси та завдання від партнерів», – розповіли у Тернопільській міській раді.

Учасників нагородили брендованими та пам’ятними медалями, кубками від організаторів та  подарунками від партнерів заходу.



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #олімпійський день
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Олег Шупляк: «Головними в житті я завжди вважав три речі: роботу, роботу і ще раз роботу»
14:20, 26 Червня, 2024

Олег Шупляк: «Головними в житті я завжди вважав три речі: роботу, роботу і ще раз роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: