Після від’їзду лікарів самогубець довів справу до кінця

Опубліковано:
10 Грудня, 2015 о 23:44

Трагічний випадок стався в Тернополі на вулиці Лучаківського. 25-річний чоловік вирішив вкоротити собі віку, напившись лікарств. Та лікарі швидкої допомоги врятували життя людині. Чоловіку надали медичну допомогу, вкололи заспокійливе і поїхали.

 



На цьому історія не завершилась. Прийшовши до себе, чоловік таки повторив спробу суїциду. Пішов до чергової аптеки і знову купив ліки. Вже зранку знайомі його знайшли мертвим.

 

Випадки самогубства є досить частими. Причини різні: нерозділені почуття, борги, невдачі на роботі чи навчанні. Кожен по різному переживає життєві ситуації. Напевно, в такі моменти не варто залишати людину саму. І якраз про це мали би знати лікарі. Як могло так статися, що вони не порадили комусь побути з людиною? Якщо навіть не було кому, то, можливо, не варто було залишати його.

 

І напевно тут не варто говорити про інструкції, правила і приписи, які не можна було б проінорувати і врятувати життя. Якщо все ж такі інструкції існують і не дозволяють медикам попіклуватися про людину, то це означає, що в медицині є серйозні проблеми на рівні чиновників.

 

Але якщо таких інструкцій не існує, то тоді це елементарна халатність і байдужість людей в білих халатах… 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: