Пішов з життя начальник першого відділу Тернопільського РТЦК та СП підполковник Ігор Хамар

Опубліковано:
2 Червня, 2024 о 18:04
свічка
Фото з відкритих джерел

Втрата близької людини завжди болісна, особливо коли це людина, яка залишила по собі світлий слід у серцях тих, хто її знав. Саме такою була особистість Ігоря Петровича Хамара, начальника першого відділу Тернопільського регіонального територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Про сумну звістку повідомили на сторінці Першого відділу Тернопільського РТЦК СП у Фейсбук.

Шлях професіонала

Ігор Петрович розпочав свій трудовий шлях як звичайний державний службовець, але його наполегливість та відданість справі дозволили йому піднятися до посади начальника відділу. Протягом багатьох років він був взірцем енергійності, організованості та мудрого керівництва.



Людина, яку поважали

Колеги Ігоря Петровича завжди відзначали його доброзичливість, щирість та веселу вдачу. Він був не лише професіоналом своєї справи, але й чудовою людиною, яка ніколи не шкодувала часу для інших. Його відповідальність та вимогливість до себе та колег були прикладом для наслідування.

Родинні цінності

Втрата Ігоря Петровича стала болісним ударом не лише для його колег, але й для родини. Його маленька донечка втратила батька та його любов, дружина – опору та підтримку, батьки – турботу та увагу, а сестра – брата.

Пам’ять назавжди

Хоча Ігоря Петровича більше немає з нами, його світла пам’ять назавжди залишиться в серцях тих, хто його знав та любив. Він був чудовим другом, колегою, порадником та професіоналом своєї справи. Його життєвий шлях та досягнення будуть надихати інших.

Вічна пам’ять про людину, яка залишила по собі світлий слід у цьому світі. Співчуття та підтримка рідним та близьким Ігоря Петровича Хамара.

Ігор Хамар
Ігор Хамар, фото зі сторінки РТЦК

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Ігор Хамар, #помер, #РТЦК
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: