Підприємцям розповіли про зміни в законодавстві

Опубліковано:
3 Листопада, 2014 о 13:34

У рамках проведення Головним управлінням ДФС у Тернопільській області «Дня району» у Бережанах відбувся кущовий семінар для платників Бережанського й Підгаєцького районів. У заході взяли участь більше ста бухгалтерів, керівників та приватних підприємців. Фахівці фіскальної служби області розповіли присутнім про зміни у податковому, митному законодавстві та законодавстві щодо єдиного соціального внеску.




«Чути голос громадськості – один з головних принципів роботи нашого відомства. Ми розпочали активний та відкритий діалог з бізнесом. Віднині це дорога з двостороннім рухом, і рух цей ми здійснюємо винятково на підставі законів, – зазначив заступник начальника ГУ ДФС в області Сергій Господарик. – В даний час проходить реорганізація Міністерства доходів і зборів у Державну фіскальну службу. Працівники нової структури готові працювати відкрито і прозоро, надавати якісні послуги, впроваджувати нові сервіси, своєчасно реагувати на побажання та пропозиції громадськості. Переконаний, разом ми конструктивно змінимо податкову систему, збалансувавши її між інтересами бізнесу та держави, що в результаті буде сприяти успішному розвитку підприємницької ініціативи, зростанню конкурентоспроможної національної економіки, зробить умови ведення бізнесу в Україні більш комфортними та наблизить їх до європейських стандартів, до яких ми усі й прагнемо».

 

Учасники семінару ознайомилися з порядком застосування окремих статей Податкового кодексу та інших законодавчих актів України щодо податку на прибуток, ПДВ, податку на доходи фізичних осіб, оподаткування земельних ділянок, розглянули також питання військового збору.

 

Під час дискусійного блоку учасники семінару мали змогу отримати відповіді лекторів на запитання, а також індивідуальні консультації щодо норм податкового законодавства.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: