Підозрюваного у вбивстві пенсіонерки зі Львівщини затримали на Тернопільщині

Опубліковано:
30 Грудня, 2014 о 19:56

Співробітники Підволочиського райвідділу міліції затримали підозрюваного у вбивстві, якого розшукували на Львівщині. Кількома днями раніше нелюд позбавив життя 60-річну жінку.

 



Повідомлення про вбивство пенсіонерки, жительки міста Винники Львівської області, 25 грудня надійшло на пульт чергової частини Галицького РВ ЛМУ ГУМВС України у Львівській області.  

У вчинені злочину львівські працівники міліції обґрунтовано запідозрили раніше судимого 35-річного громадянина Республіки Молдова. Орієнтування на встановлення особи та розшук підозрюваного у скоєнні тяжкого злочину правоохоронці направили до чергових частин райвідділів міліції сусідніх областей. Використовувалися усі можливі оперативні засоби і схеми, його фотографії та опис друкувались у газетах та на сторінках інтернет-видань.   

 

Вже у неділю, 28 грудня, правоохоронці Підволочиського райвідділу міліції затримали підозрюваного.  

 

Як повідомив Степан Савка, начальник Підволочиського райвідділу міліції, чоловіка зі схожими прикметами міліціонери виявили в закинутому приміщенні, неподалік залізничного вокзалу станції “Підволочиськ”.  

 

Для встановлення особи його доправили у місцевий райвідділ міліції. Під час слідчо-оперативних дій з’ясувалося, що відбитки пальців затриманого чоловіка ідентичні відбиткам розшукуваного громадянина Молдови.  

 

Тернопільські правоохоронці передали затриманого львівським колегам.  

 

СЗГ УМВС України в Тернопільській області

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: