Під Горлівкою російські найманці зачистили бунтівну банду "Троя", залишивши купу трупів

Опубліковано:
1 Лютого, 2016 о 22:13

На Донбасі бойовики, підконтрольні так званому “міністерству оборони ДНР” взяли штурмом бунтівну банду “Троя”, що вступила в конфлікт з ватажками донецьких бойовиків. Про це повідомляє Четверта влада, з посиланням на офіційну сторінку бойовиків в соціальній мережі, передають Патріоти України.

 



Повідомляється про важкий бій і жертви. При штурмі банди застосовувалася артилерія. Один з ватажків “Трої” на прізвисько “Білий” за попередньою інформацією потрапив у полон. Інший ватажок “Трої” на прізвисько “Алабай” на даний момент переховується в Росії.

 

“Озерянівка SOS !!! Командуванням МО ДНР і керівництвом Республіки, з метою приховування своїх злочинних схем і знищення свідків – відданий злочинний наказ знищити розвідроту ОСпН ТРОЯ !!! За не перевіреною інформацією Штурм ведеться силами ОПЛОТ і Республіканської гвардії. Просимо всіх, хто в силах тримати зброю в руках і не втратив честь і совість прийти на допомогу!!! Ми гинемо, але не здаємося!”, – писали бунтівні бойовики.

 

За попередньою інформацією конфлікт почався вдень, після того, як ватажка “Трої” Володимира Новікова на прізвисько “Білий” викликали на допит в “прокуратуру ДНР” в Горлівку. Там люди Новікова вступили в конфлікт з представниками “ЦСН ДНР”, в результаті чого сталася перестрілка, у якій обидві сторони зазнали втрат, а Новіков потрапив у полон.

 

Після цього сили, підконтрольні “міністерству оборони” “ДНР” пішли на штурм бази “Трої” в селищі Озерянівка.

 

“Біля розташування “Трої” був рух. Опір “троянців” зламано. Багато заарештованих. Є жертви” – повідомила одна з сепаратістських журналістів.

 

Факт штурму розташування “Трої” підтвердив і ватажок банди на прізвисько “Алабай”. За його інформацією, на штурм було стягнуто значні сили, в тому числі бронетехніка і артилерія.

 

За попередніми даними, на базі “Трої” перебувало близько ста бойовиків. Десятки з них загинули. У соціальних мережах повідомляють про безліч мертвих тіл.

 

“Виявляється по розташуванню розвідроти “Троя” била артилерія “корпусу МО ДНР”. В облозі знаходилося 108 чоловік. Скільки з них вбито, поки ніхто не знає. Але очевидці кажуть, що багато трупів. Виродки! По своїх з арти б’ють, суки”, – ллють у соцмережах крокодилячі сльози спільники бойовиків.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: