Під час ДТП на Тернопільщині "Деу" врізався у каток. Є загиблі та поранені

Опубліковано:
2 Лютого, 2016 о 21:53

На Чортківщині в дорожньо-транспортній пригоді загинув водій автомобіля “Деу-Нексія”, а його пасажир у потрапив до лікарні. Аварія трапилася другого лютого близько 7 години ранку на трасі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече, одразу при виїзді з села Мухавка Чортківського району.Легківка врізалася в каток, який їхав попереду. За попередньою інформацією, водій “Део” рухався на великій швидкості, оскільки в результаті зіткнення восьмитонний каток відкинуло на дванадцять метрів.

 



Кермувальник легкового автомобіля загинув на місці пригоди, його пасажира доправили до лікарні.

 

Ще одну аварію зареєстрували правоохоронці на Чортківщині. О 9:20 в поліцію зателефонували мешканці села Біла і повідомили про автопригоду. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила, що водій автомобіля ВАЗ-21112, рухаючись центральною вулицею, при в’їзді на крутий поворот, втратив контроль над автівкою. В результаті – автомобіль злетів у кювет, де він врізався у місток, що вів до одного з господарств. Після цього “Жигуль” перекинувся.

 

На момент аварії в автомобілі був водій та його неповнолітня донька. Останню з легкими травмами доправили до лікарні, але після огляду медиків дівчину відпустили.

 

Причини автопригод встановить слідство.

 

За матеріалами ВК ГУНП у Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: