«Під час поїздок автомобілями користуйтеся ременями безпеки»: патрульні закликають тернополян дбати про безпеку

Опубліковано:
8 Квітня, 2024

Тернопільські патрульні закликають водіїв та пасажирів під час поїздок автотранспортом обов’язково одягати паски безпеки.

«Під час зіткнення чи різкого гальмування тіло людини за інерцією подається вперед із посиленою швидкістю. Пристебнутий ремінь безпеки утримує людину, не даючи їй вилетіти через лобове скло, або травмуватись при ударі об тверді предмети у салоні», – наголошують правоохоронці.

Поліцейські нагадують, що за порушення правил користування ременями безпеки, відповідно до ч. 5 ст. 121 КУпАП, передбачено штраф — 510 грн.

«Ремені безпеки рятують життя і наші патрульні щодня у цьому переконуються. Чи не щодня пристебнуті паски безпеки рятують життя людей в дорожньо-транспортних пригодах. Проте багато керманичів нехтують правилами дорожнього руху та використовують, так звані, заглушки або й взагалі застібають пасок безпеки позаду крісла», – кажуть патрульні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Патрульна поліція Тернопільщини
Теги: #ремінь безпеки
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: