Роман Безсмертний
Роман Безсмертний

Український політик і дипломат.

Під час Другої світової ленл-ліз працював, а зараз ніяк не запуститься. Що не так? – Роман Безсмертний

Роман Безсмертний в своїй програмі «По полицях» розкладає тему ленд-лізу. 

Опубліковано:
8 Травня, 2024

Нема в Україні людини, котра не чула слова «ленд-ліз». Більше того, на нього моляться і чекають нової сучасної зброї, котра допоможе знищити ворога. Але чомусь закон про ленд-ліз не працює. Під час Другої світової працював, а зараз – ні. Що не так? Світ не готувався до війни. Нема не тільки зброї, нема виробництва, нема заводів. Аби побудувати завод необхідно розуміти обсяги і мету. Якщо цього нема, то виробництва не буде. Тому будь-яка грошова допомога значно дешевше за запуск виробництва зброї. Можна збирати тисячі «Рамштайнів», але якщо нема стратегія, нема плану і відповідного виробництва.

За всю історію закон про ленд-ліз підписували двічі: в 1941 і в 2022. Під час Другої світової він працював, а зараз ніяк не запуститься. Що не так? Відповідь треба шукати в ланцюгу: мета війни -стратегія- план- запуск виробництва зброї – постачання… А він взагалі є той ланцюг?

Нагадаємо, програма виходить щопонеділка на YouTube каналі Безсмертного.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #війна, #ленд-ліз
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: