Петро Ландяк замовляє рекламу у соціальній мережі. Дійшло до крайнощів?

Опубліковано:
6 Вересня, 2016 о 10:43

У мережі Facebook з позначкою «реклама» Петро Ландяк публікує свою «громадянську позицію», де «відкриває читачам Америку», що прем’єр забув про український народ, про пенсіонерів, про українського солдата і вчителя.

 



Але суть не в тому, що Петро Ландяк «товче воду в ступі» і пише про те саме, про що кожного дня говорять не тільки всі решта політиків, а й прості громадяни. Суть у тому, що піаритися за гроші він уже взявся навіть у соцмережах. Про що ж свідчить замовлення реклами у Facebook? Чи не про те, що справи у партії вже «поганенькі»? Може, партія, а може, зокрема, і сам пан Ландяк втрачає кількість однодумців і сподівання на достатню кількість виборців? А може, пан політик отак рекламується і в не рекомендованих до використання СБУ мережах?

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Тернопільщині б’ють поліцейських

 

Звичайно ж, нині соцмережами люди живуть і читають усе, що там пише, нині певно більше, аніж звичайні сайти і тим паче газети. Тому Петро Ландяк і вирішив попіаритися саме там. Але, ймовірно, це не просто можливість привернути до себе увагу виборців, а крайнощі і такі собі душевні поривання, аби про нього уже геть не забули. Бо ж  думки загально-політичного характеру важко назвати «звітом» депутата.

 

Далеко не всі політики до таких крайнощів вдаються. Видно, пан Ландяк мав вагомі причини, щоб спокуситися на рекламу такого примітивного рівня.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: