Петро Порошенко став багатшим на 38 мільйонів за два місяці

Опубліковано:
18 Серпня, 2024 о 15:15
Петро Порошенко
Петро Порошенко. Фото: з мережі.

Лідер однієї з найбагатших парламентських фракцій, Петро Порошенко, за червень та липень 2024 року збільшив свої доходи на 38 мільйонів 200 тисяч гривень. В основному, його доходи складалися з відсотків та дивідендів від цінних паперів. Про це пише Інтернет-видання “Субота” з посиланням на повідомлення  Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК).

Доходи Порошенка зростають

За інформацією НАЗК, з початку повномасштабної війни Петро Порошенко продовжує нарощувати свої фінансові активи. У 2022 році його дохід збільшився у двадцять разів порівняно з довоєнним періодом, досягнувши майже 1,5 мільярда гривень. Таке стрімке зростання дозволило Порошенку увійти в трійку найбагатших олігархів України.



Протягом 2023 року статки Порошенка зросли ще на 224 мільйони доларів у порівнянні з попереднім роком. Зараз його активи оцінюються майже у 1 мільярд доларів, що підтверджує його місце серед найбільш заможних українських бізнесменів. Значна частина його доходів походить від фінансових операцій, зокрема, від інвестицій у цінні папери.

Вплив війни на фінансові активи

Повномасштабна війна в Україні не лише змінила економічні реалії країни, але й стала поштовхом для перерозподілу капіталів серед найбагатших людей. Петро Порошенко є одним із тих, хто, попри економічні виклики, продовжує активно примножувати свої статки.

Раніше ми писали про те, що “Дякую за гостинність твоїй родині…”, – Порошенко побував на Тернопільщині у домі загиблого Барни.

“Дякую за гостинність твоїй родині…”, – Порошенко побував на Тернопільщині у домі загиблого Барни

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #війна, #декларація, #доходи, #НАЗК, #олігарх, #петро порошенко, #статки, #фінанси
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: