Перша леді Марина Порошенко приїхала до дітей на Тернопільщину (Фото)

Опубліковано:
20 Вересня, 2015 о 20:43

Дружина Президента України Марина Порошенко 20 вересня побувала у Тернополі. Перша леді репрезентувала національний проект під назвою «Книгу Миру», мета якого – привернути увагу дітей України до найвищих життєвих цінностей, зокрема, до миру та любові. «Книга мандруватиме всіма областями України, – запевнила Марина Порошенко, та почати вирішили саме з Тернопільщини, оскільки саме в цій патріотичній області вперше було піднято жовто-блакитний стяг, тому Тернопільщина є по-своєму особлива». На сторінках книги діти учасників АТО вклеювали свої фотографії та підписували під ними побажання, в основному побажання стосувалися того, щоб в країні нарешті настав спокій і всі бійці повернулися до рідних домівок, до своїх матерів, дружин та дітей. Додавали до книги свої світлини діти не лише бійців, які повернулися додому, але й ті, чиї батьки зараз воюють, або загинули на фронті, тому дехто до книги підходив зі сльозами, це було для них дуже  відповідально.

 



Проект репрезентували в Тернополі, у парку ім. Тараса Шевченка у рамках «Міста професій» – профорієнтаційного заходу, під час якого кожна дитина могла побачити переваги різних професій та вподобати собі котрусь із них, щоб, можливо, обрати її в майбутньому. Перша Леді підкреслила, що такі заходи, як «Місто професій» допомагають хлопчика і дівчаткам розуміти, як важко заробляють гроші і що людський труд треба цінувати. Зустрічали Марину Порошенко голова облдержадміністрації Степан Барна з дружиною та донечкою, а також жителі Тернопільщини. Візит першої леді тривав не довго, але залишив у всіх приємні враження та позитивні емоції. 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: