Перша «земельна» сесія Тернопільської міськради тривала дев’ять годин

Опубліковано:
25 Листопада, 2015 о 07:54
Перша так-звана «земельна» сесія новообраної Тернопільської міської ради тривала з 10-ої по 19-ту години. Народні обранці розглянули майже півтори сотні питань.

 
Варто зауважити, що до обідньої перерви народні обранці проголосували за 12 з понад 140 питань. Стосувалися вони виконання та внесення змін до бюджету та прийняття різних Програм на 2016-2018 роки.

 



Не обійшлося і без нововведень. Наприклад цього разу запровадили скорочений термін електронного голосування ради – 5 секунд замість 10.

 

Депутати працювали активно. Майже до кожного з проектів у них були запитання та пропозиції. Однак чиновники  скаржились, що на сесію винесли недопрацьовані проекти – тому на початку засідання запропонував виключити з порядку денного земельні питання, які не пройшли профільну комісію. На що міських голова  відповів, що на сесію виносяться всі питання які розглянуті профільними комісіями.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому свободівці в Тернополі проти Самопомочі (Львівський досвід)?

 

У результаті всіх обговорень до 13.00 депутати затвердили рішення про виконання бюджету за 9 місяців, про внесення змін до бюджету, Програму розвитку міжнародного співробітництва і туризму, Програму захисту населення і території Тернополі від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, Програму оновлення містобудівної документації та ведення містобудівного кадастру, Програму «Турбота» та «Здоров’я тернополян». Також вони погодили створення комунального підприємства «Тернопільський міський лікувально-діагностичний центр» на базі залізничної лікарні та ліквідували КП «Тернопільська міська шляхово-експлуатаційна дільниця».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: