​Перевірку захисних споруд на Тернопільщині завершать у березні

Опубліковано:
27 Лютого, 2015 о 16:12

Станом на 26 лютого на Тернопільщині перевірено 263 захисні споруди. За результатами перевірок складено 91 адміністративний протокол.

 



Про це повідомив начальник відділу організації заходів цивільного захисту Управління ДСНС України в області Ігор Греса під час чергового засідання обласної комісії з питань  техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.
Відбулося засідання 27 лютого під керівництвом заступника голови обласної державної адміністрації.
За словами Ігоря Івановича, на території області знаходиться 544 захисних споруди цивільного захисту, з них 66 – сховищ та 478 радіаційних укриттів.
«Згідно з результатами перевірки, з 263 захисних споруд до укриття населення готовими є 4, обмежено готові – 165, не готові – 94, – констатував Ігор Іванович. – Порівняно з минулим роком зменшилася кількість неготових захисних споруд зі 105 до 94. Адже балансоутримувачі 11 захисних споруд спромоглися  покращити їх стан готовності. Згідно завершеного графіку, перевірки захисних споруд будуть завершені у березні».

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #безпека, #захисні споруди, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: