Переможцю – особливий приз від «Опілля»: компанія стала партнером турніру з єдиноборства

Опубліковано:
1 Жовтня, 2024 о 15:13

Майже півтори сотні учасників з різних регіонів України взяли участь у відкритому чемпіонаті Тернопільської області з кіокушин-кан карате серед дітей, юнаків та юніорів в розділі «куміте». Переможці турніру, що відбувся 29 вересня у Тернополі, отримали ще й особливий приз – смачний і натуральний квас «Опілля».

Організували традиційні змагання Управління молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської ОВА і Тернопільська обласна федерація кіокушин-кан карате. Федерація на цьому турнірі відбирала найсильніших спортсменів Тернопільщини, які в листопаді боротимуться за Кубок України. А загалом участь у змаганнях взяли майже 150 спортсменів з різних областей України. 5 команд представляли Тернопільщину, 4 – Львівщину, 1 – Закарпаття. Юні спортсмени змагались у 32 категоріях. Призерів відзначали кубками, грамотами, медалями, а також подарунками від партнерів. А переможці у кожній категорії отримували приз від компанії «Опілля». Він став особливим стимулом до перемог.



«Коли діти почули, що за перше місце в категорії буде ще й квас «Опілля», то сказали: «Круто! Він смачний, ми його любимо. Значить, треба вигравати». Так з’явився додатковий стимул перемагати», – розповіла головний суддя змагань і керівник Тернопільської обласної федерації кіокушин-кан карате Тетяна Чубата.

Квас від тернопільського виробника не тільки смачний, а й корисний. Всі його складові – натуральні. Природну користь пророслого зерна в процесі виробництва примножує живе бродіння. Тому юним спортсменам після поєдинків цей напій допоміг швидко втамувати спрагу та відновити сили природними вітамінами і мінералами. А загалом «Опілля» випускає квас трьох видів: із житнього солоду – «Домашній», з ячмінного – «Білий» та на його основі – «Зі смаком яблука».

«До традиційних кубків і медалей юні спортсмени дуже люблять отримувати особливі призи. Тому ми надзвичайно вдячні компанії «Опілля» за смачне і корисне партнерство. Дякуємо, що так швидко відгукнулись підтримати відкритий чемпіонат Тернопільської області з кіокушин-кан карате і за активну підтримку дитячо-юнацького спорту», – підкреслює багаторазова чемпіонка України і керівник обласної федерації Тетяна Чубата.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #єдиноборства, #карате, #кіокушин-кан, #опілля
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: