Перемовини в ОДА: активіст “Правого сектору” на свободі

Опубліковано:
3 Лютого, 2015 о 14:22

Судове засідання у Кременецькому районному судді, під час якого мали розглядати клопотання щодо обрання запобіжного заходу представнику «Правого сектору» не відбулося, а питання обрання запобіжного заходу знімається.

 



Про це повідомили під час зустрічі представників «Правого сектору» з виконувачем обов’язків голови Тернопільської облдержадміністрації Іваном Крисаком, прокурором області Юрієм Гулкевичем та виконувачем обов’язків начальника Управління МВС України в області Олександром Богомолом. Зустріч відбулася 3 лютого у приміщенні ОДА.

 

Нагадаємо, 2 лютого громадські активісти  «Правого сектора» прийшли під стіни обласної прокуратури з вимогою закрити кримінальне провадження стосовно підозрюваних у вчиненні хуліганських дій біля приміщення Кременецького районного суду.

 

Як зазначив прокурор області Юрій Гулкевич, матеріали провадження повторно вивчають та приймуть законне рішення.

 

Як зазначив виконувач обов’язків начальника Управління МВС України в області Олександр Богомол, переглянуті скарги кременецьких активістів «Правого сектору» щодо неправомірних дій працівників міліції.

 

«По окремих кримінальних провадження проведено додаткові розслідування. Покарано 9 правоохоронців, – зауважив він. – Крім того, мною запроваджена перевірка Кременецького райвідділку міліції по всіх напрямках роботи».

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: