56-річна жителька Ілавчого Теребовлянського району впустила до хати двох шахрайок. Жінки пропонували пенсіонерці купити горіхи і квасолю. Поки одна відволікала господиню, інша займалась пошуком заощаджень. Потерпіла виявила пропажу аж через три дні. З її сховку – гаманця у чоботі, що був у шафі зникло 10 тисяч гривень. Злодійок шукає поліція.

 



А 71-річна жителька Бережан позбулася тисячі гривень, золотих прикрас і мобільного телефону. Чоловік та жінка попросились до старенької переночувати, нібито не встигли на автобус. Та впустила їх до хати. Тут жінка взялась задурювати пенсіонерці голову. Розповідала, що займається ворожінням, а родинне прокляття пообіцяла зняти на грошах і золоті. Після цього не стало ні грошей, ні прикрас, аферисти зникли з награбованим. Зрозумівши, що сталося, пенсіонерка повідомила про крадіжку правоохоронців.

 

Поліцейські не втомлюються повторювати: не впускайте у власне помешкання незнайомих вам осіб. А якщо впустили – будьте пильними.        

 

За матеріалами ГУ Національної поліції в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: