Пенітенціарії Тернопільщини взяли участь в семінарі «Кіноклуб Docudays UA як інструмент просвіти з прав людини»

Опубліковано:
21 Липня, 2015 о 19:03

В освітньому  Домі з прав людини у м. Чернігові проходив  семінар для працівників пенітенціарної служби “Кіноклуб Docudays UA як інструмент просвіти з прав людини” у рамках проекту «Кампанія за права людини в Україні з використанням інструментів Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA».

 



Із вступним словом перед присутніми виступили заступник начальника управління – начальник відділу  соціально-виховної роботи  Віталій Хведчук   та начальник  Білоцерківського училища професійної підготовки Державної кримінально-виконавчої служби України Олег Дука.

 

Семінар проводився за участі кандидата педагогічних наук Надії Калашник, правозахисників Олександра Войтенка та Сергія Бурова.

 

Майбутні організатори та ведучі кіноклубів опановували основи знань про права людини і документальне кіно, як засіб їх утвердження, а також вивчили методику представлення фільмів та їхнього  обговорення із персоналом установ та із особами які, утримуються по ту сторону грат.

 

Тарас Бакун,

старший інспектор СВПР

Чортківської установи виконання покарань (№ 26)

 управління ДПтС України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: