Партизани Донбасу вчинили замах на Захарченка – ЗМІ (ВІДЕО)

Опубліковано:
9 Лютого, 2015 о 12:35

Партизанський загін «Тіні», який діє на території Донбасу, вже кілька місяців веде полювання за лідером донецьких бойовиків Олександром Захарченко. В один із днів снайпер партизанського загону намагався ліквідувати Захарченко, прямо під час його інтерв’ю російським телеканалам. Про це повідомляє видання ZN.UA з посиланням на командира загону Олександра Гладкого. 

 



«Працювали з СГД по Захарченко, але промахнулися, вбили охоронця», — повідомив командир загону.

 

Командир зазначив, що в більшій частині партизани залишаються в тіні, тому результати проведених ними операцій іноді приписують собі інші бойові формування. Гладкий спростував твердження, що в той день в Захарченко стріляв снайпер збройних сил України.

 

«Я знаю, що це був наш чоловік. Знаю ім’я цієї людини. Нашу роботу досить часто приписують собі інші. Ми звикли», — заявив він.

 

Лідер партизанського загону повідомив також, що його бійці трохи раніше намагалися також ліквідувати ватажка бандитського батальйону «Сомалі» Гіві. Але доля була в той день прихильна до бойовика.

 

«Ми були в кроці від ліквідації. Поки у Всевишнього інші плани», — зазначив партизан.

 

Незважаючи на це, партизани будуть і далі полювати за вдалим моментом по відстрілу російських найманців, і рано чи пізно куля прилетить до кожного з них, всупереч надійній цілодобовій охороні.

 

 



 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: