Пам’ятник бабусі «Шапокляк»? – до чого дійшли тернополяни…

Опубліковано:
14 Березня, 2016 о 19:53

На сайт e-dem  подали петицію, у якій пропонують  звести в центрі Тернополя пам’ятник “Бабусі Шапокляк” (Ніні Михайлівні), яка нещодавно померла. Цю ідею підтримали уже кілька десятків людей.

 



У тексті петиції йдеться: «Створити та встановити в центральній частині міста пам’ятник “Бабусі Шапокляк” (Ніні Михайлівні) – справжньому обличчю Тернополя, відомій усім без виключення тернополянам. Пам’ятник неодмінно повинен бути в повний зріст і в реальному розмірі. Цей пам’ятник гарантовано стане родзинкою Тернополя, місцем для приваблення туристів і традиційним місцем для фотозйомки».

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тернопільська колоритна бабуся двічі на тиждень ходила у ЖЕК, приносила вино і лишала записки

 

Можливо і знайшлася кумедна двадцятка прихильників встановлення у центрі міста пам’ятника покійній бабусі, але є чимало людей взагалі такої ідеї не сприймають:

 

«Всім відома бабуся «Шапокляк», яка днями відійшла у вічність, (хоча про покійників погано не говорять), але, я пригадую, вона ходила по місту і кляла, говорила мати, лаялася і напевно цим запам’яталася місцевим жителям більше, аніж своїм кольоровим, цікавим вбранням і прикрасами. Тому я вважаю абсурдом говорити про зведення пам’ятника цій жінці. У нас є багато тернополян, які реально заслужили на пам’ятник, але якось досі без нього. Тому, давайте, будемо тверезо дивитися на речі і не роботи з нічого щось, будьмо адекватними і зі здоровим глуздом, люди, не ганьбіть самі себе і своє рідне улюблене місто…» – каже тернополянин пан Микола. 

 

Бажаючих підтиримати петицію чекають ТУТ.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: