П’ята операція раненого бійця Володимира Ожанського – не остання

Опубліковано:
16 Вересня, 2015 о 20:13

Володимиру Ожанському 28 років. Він боєць 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади.  8 липня отримав сильні травми у Станиці Луганській – значні опіки через ураження осколками. Проходив лікування на Луганщині, в Харкові, Львові та понад місяць у Тернополі, де йому витягнули осколки із ноги. Днями переніс 5-ту операцію. Під час останнього хірургічного втручання військовослужбовцю робили пересадку шкіри. Та у тілі воїна біля хребта досі залишають два осколки, які далі можуть дати про себе знати. Витягнути їх буде дуже складно.

 



 

Мати Володимира  Ганна Іванівна, яка працює медсестрою і розуміє складність лікування сина, каже, що ймовірно, тих два осколки, що знаходяться біля хребта, у Тернополі витягнути не зможуть, це дуже делікатна робота. Тому сина доведеться везти на операцію до Одеси, або й за кордон. На це будуть потрібні немалі кошти. Жінка каже, що не знає скільки це вартуватиме, але якщо знайдуться добродії, які допоможуть фінансово – буде дуже вдячна. Якщо усі кошти на операцію не потратять – вона охоче віддасть їх іншим бійцям, які потребують підтримки, бо добре розуміє ситуацію воїнів, які травмовані після війни.  Кошти на допомогу можна перераховувати на номер картки “Приват банку” 51 68 75 72 25 21 21 27 (Ожанський Степан).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: