П’яний покидьок за кермом вбив батька двох дітей

Опубліковано:
16 Лютого, 2015 о 08:55

Дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загину 39-річний чоловік, трапилася на Тернопільщині на автодорозі в селі Надрічне Теребовлянського району. 

 



При виїзді на місце події слідчо-оперативної групи стало відомо, що водій автомобіля Мерседес, мешканець Підгаєцького району 1980 року народження, на автодорозі місцевого значення в селі Надрічне здійснив наїзд на 39-річного пішохода.

 

За попередніми даними, водій іномарки, будучи напідпитку, намагався обігнати з правого боку автомобіль, що рухався попереду. В той час узбіччям йшов чоловік з двома дітьми. Помітивши небезпечний та ще й заборонений правилами дорожнього руху маневр іномарки, чоловік встиг відштовхнути дітей, але сам потрапив під колеса автівки й отримав травми несумісні з життя.

 

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області

 

P.S. Будемо щиро сподіватися, що слідство не “відмаже” цю наволоч, яка дозволила собі сісти за кермо п’яною, хоча було б набагато краще, якби на його шляху опинились не діти з батьком, а бетонний стовб…

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аварія, #батько, #діти, #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: