Останній шлях захисника зі Збаразької громади Олега Рудого

Опубліковано:
18 Травня, 2024 о 23:00
Олег Рудий
Олег Рудий, фото Збаразької міської ради

До Збаражчини прилетіла гірка звістка про загибель ще одного захисника України. Олег Рудий із села Зарубинці віддав життя за незалежність Батьківщини у березні 2023 року, а зараз востаннє повертається на щиті до рідного дому.

Солдат мужньо боронив рідну землю з серпня 2022-го, служачи стрільцем-санітаром парашутно-десантної роти. Останній запеклий бій Олег Рудий провів поблизу Червонопопівки на Луганщині у березні 2023 року.



Зустріч Героя на рідній землі

Зустріти тіло загиблого захисника жителі громади зберуться у неділю, 19 травня, о 15:00 у Сквері Героїв Збаража. Далі траурний кортеж рушить до рідного села, а відтак у церкву Святого Івана Богослова, де відслужать парастас.

Остання шана воїну

Поховають 43-річного Олега Рудого у понеділок, 20 травня, об 11:00 на території церкви у Зарубинцях. Громада закликає гідно провести в останню путь свого земляка, життя якого обірвалося в боротьбі за Україну.

Втрати на фронті невпинно зростають. Кожна така звістка розтинає рани скорботи, однак водночас наповнює серця гордістю за мужність і самопожертву українських воїнів в обороні рідної землі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #війна, #загинув воїн, #Збаразька громада, #останній шлях
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: