Особливості роботи засобів масової інформації в умовах загрози національної безпеки України

Опубліковано:
16 Листопада, 2014 о 12:28

У Тернополі у медійній студії кафедри журналістики Тернопільського національного педагогічного університету відбувся круглий стіл за участю військових журналістів Міністерства оборони України та студентів журналістів Тернопільського національного педагогічного університету ім. Володимира Гнатюка на тему: «Особливості роботи засобів масової інформації в умовах загрози національної безпеки України».




У заході, окрім студентів кафедри журналістики, взяли участь офіцери Західного регіонального медіа-центру оборонного відомства на чолі з начальником — підполковником Олександром Поронюком. Учасники круглого столу обговорили актуальні питання в інформаційному просторі в умовах неоголошеної війни.

 

Учасник АТО у складі прес-центру антитерористичної операції підполковник Тарас Грень розповів присутнім про тонкощі журналістської роботи в зоні АТО.

Від того, як журналісти будуть висвітлювати події, які відбуваються у тому числі і на сході України, так будуть почувати себе і наші громадяни. Інформацію необхідно перевіряти і перш ніж подавати переконатися достовірність джерела, — зазначив підполковник Тарас Грень.

 

Василь Лабай

Західний регіональний медіа-центр Міністерства оборони України

Фото автора

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #журналіст, #лабай, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини/, #ТНПУ
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: