Оригінально привітали суддів з професійним святом пайовики Щепановського

Опубліковано:
15 Грудня, 2015 о 11:43

Акцію протесту проти свавілля влади і суддів організували сьогодні 15 грудня пайовики, чиї вкладені кошти тепер просто неможливо повернути, а оплачено житла їм навіть не обіцяють.

 



Люди вже стомились оббивати владні пороги і взивати до справедливості суддів, тому вдаються до таких методів боротьби за свої права. Тому сьогодні, в професійно свято суддів вони принесли до приміщення суду труну, яка мала би символізувати похоренені надії на справедливість і законні рішення.

 

Про суть справи коротко розповіла її ініціатор та голова групи протестувальників Бойцун Раїса Василівна. Жінка представляє усіх обманутих пайовиків аферистом Щепановським, який в далекому 2005 році зібрав гроші і пообіцяв звести багатоквартирний будинок. Натомість спромігся лише на фундамент і кусок стіни. На той час це були немалі гроші і багато пайовиків внесли усю суму. Згідно кошторису 2005 року, вартість будівництва складала 22 мільйони гривень. Пайовики вже внесли 17 мільйонів з загальної суми.

 

Після Щепановського естафету довгобуду перейняв пан Стоцький. Його фірма “Будова-Захід”, зареєстрована в Львівській області, нічого путнього не зробила, як і попередник. Людям продовжували морочити голову. Численні поїздки на офіс фірми у Бродівський район завершились нічим. Там нігого не можливо застати.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні суддям в Тернополі труну принесуть

 

І ось в листопаді суддя Сташків виносить рішення по спірному питанню. Рішення абсолютно не на користь пайовиків. За словами Раїси Бойцун, сама суддя порадила їм дати собі спокій і відмовитись від продовження боротися за свої права. Правда вона не пояснила, куди поділись вкладених 17 мільйонів…

 

Тому і вирішили люди з об’єднання “Біла акація” принести свої похоронені надії до приміщення суду, голова якого просив людей розійтися і не псувати їм свята, а сама Сташків навіть не вийшла зі свого затишного кабінету… Принаймні, на момент написання цього репортажу.

 

Пайовики кажуть, що продовжать відстоювати свої права і добиватися справедливості далі.

 

 

 

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: