Ополченці – це клоуни! Звернення кіборга з Донецького аеропорту до народу України (ВІДЕО)

Опубліковано:
25 Листопада, 2014 о 19:24

Війна на сході України – бойові дії на території Донецької та Луганської областей України за участю армійських підрозділів і ВПС України, формувань МВС, прикордонної служби, СБУ, державної охорони України, Національної гвардії України, батальйонів територіальної оборони Донбас, Азов, Шахтарськ, Айдар, Дніпро та ін, з одного боку, і бандформувань, найманців, в основному підкоряються керівництву самопроголошених ДНР і ЛНР – з іншого боку, а також російських военних.

 



Датою початку вважається 7 квітня 2014, коли і. о. президента України Олександр Турчинов оголосив про початок силової операціі.Украінскіе влади іменують свої дії антитерористичною операцією (АТО), проросійські сили і російське керівництво – каральною операцією.НАТО – Командувач військами НАТО в Європі генерал Філіп Брідлав зазначив, що поведінка озброєних людей дозволяє вказати на їх зв’язок з російською армією. За його оцінкою, те, що відбувається в Східній Україні є добре спланованою і організованою військовою операцією, він охарактеризував дії Росії як гібридну війну, яка ведеться за допомогою дипломатії, пропаганди, військових та економіки. Заступник генерального секретаря НАТО Александра Вершбоу рекомендував Москві повернути війська в казарми і публічно засудити насильство з боку збройних повстанців на сході України.

 

Генеральний секретать НАТО Андерс Фог Расмуссен висловив думку, що збройний конфлікт на сході України є частиною курсу президента Росії Путіна на породження і підтримання заморожених конфліктів у сусідніх з Росією країнах постсовеского простору, як інструменту вплив Росії в цих странх.У відповідь на анексію Криму і вторгнення Росії в Україну Європейський союз, США, Канада, Японія, Швейцарія та ряд інших країн оголосили про введення санкцій проти Росії. Заходи включають заморожування активів і введення візових обмежень для осіб, включених у спеціальні списки, а також заборона компаніям країн, що наклали санкції, підтримувати ділові відносини з особами та організаціями, включеними до списків.

 

Гарячі точки на сході Південному Сході України: Донецьк, Луганськ, Краматорськ, Слов’янськ, Торез, Сніжне, Волноваха, Красний Лиман, Щастя, Металіст, Горлівка, Красноармійськ, Макіївка, Лисичанськ, Горлівка, Ровеньки, Красний Луч, Антрацит, Краснодон, Лисичанськ Первомайськ,Рубежное,Свердловск,Северодонецк,Стахано­в,Артёмовск, Кремінна, Переваальск, Сватове, Старобільськ, Ізварине,Червонопартизанськ, Саур-могила, Сіверськ, Горлівка, Камброд, Красний Луч, Шахтарськ, Авдіївка, Первомайськ, Дебальцеве, Станиця Луганська, Іловайськ, Маріуполь, Донецький аеропорт

 



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аеропорт, #АТО, #війна, #Донецьк, #кіборг, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: