Олігарх з Тернопільщини відкидає звинувачення Авакова

Опубліковано:
10 Квітня, 2015

В групі компаній OSTCHEM, що належить українському бізнесмену Дмитру Фірташу, повністю відкидають звинувачення міністра МВС Арсена Авакова в причетності керівників підприємств групи до розкрадання державних коштів. Про це повідомляється в офіційній заяві прес-служби OSTCHEM.

 

В заяві йдеться про те, що зазначені Аваковим підприємства ПАТ «Азот», «Рівнеазот», Концерн «Стірол», Сєвєродонецьке об’єднання «Азот» не можуть розкрадати державні кошти, оскільки вони не є їх розпорядниками.

 

Також в OSTCHEM зазначають, що всі борги підприємств групи перед НАК «Нафтогаз України» було сформовано ще до того, як їх купила Group DF (2010-2011рр.; Group DF — фінансово-промислова група, до складу якої входить OSTCHEM). Тому звинувачення з цього приводу на адресу чинних керівників не є коректними.

 

Також в групі нарікають на те, що держкомпанії винні підприємствам OSTCHEM значно більше, ніж вона їм. Зокрема «Одеський припортовий завод» має перед підприємствами OSTCHEM борг у 5 млрд грн.

Нагадаємо, що міністр МВС Арсен Аваков повідомив, що проти керівництва підприємств OSTCHEM порушено кримінальну справу.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аваков, #звинувачення, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #фірташ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: