Олег Ляшко збирається торгувати а Африці і Азії

Опубліковано:
23 Жовтня, 2014 о 15:31

Сільськогосподарська продукція України буде користуватися попитом на ринках Азії, Африки і навіть перенасиченого ринку Європи. Про це під час національних теледебатів заявив лідер Радикальної партії Олег Ляшко.




“Малоймовірно, що ми, зважаючи на агресію, найближчим часом відновимо російський ринок. Вихід простий – шукати нові ринки збуту. Є азійські ринки, є африканські ринки. У нас потужне сільське господарство, продукти якого користуються попитом” – заявив Ляшко


Відповідаючи на питання про ймовірність вирівнювання економічних стосунків із Росією, Ляшко зауважив, що зараз це є практично не можливим і українські виробники мають шукати нові ринки збуту, в тому числі і за допомогою європейських партнерів:


“Росія хоче нас окупувати, а не торгувати із нами. А наша продукція знайде покупців у всьому світі. Завдання європейських партнерів, якщо вони справді хочуть підтримати Україну – дати нам можливість вийти на їх ринки, для того щоб ми продавали свою продукцію і мали дохід валюти до країни”, – підсумував Олег Ляшко

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: