Оголошено дату завершення будівництва «Водної арени» у Тернополі

Опубліковано:
21 Жовтня, 2024 о 09:19
Оголошено дату завершення будівництва «Водної арени» у Тернополі
Оголошено дату завершення будівництва «Водної арени» у Тернополі

Департамент капітального будівництва Тернопільської ОВА повідомив, що балансоутримувача “Водної арени Тернопіль” ще не визначили.

На початку будівництво фінансувалося з бюджету Тернопільської громади, державного і обласного бюджетів, загалом на нього було витрачено 141,4 млн гривень.



Зараз арена здана в експлуатацію по двох чергах, третя – ще незавершена. Департамент надіслав листи до міської громади щодо її передачі на баланс “Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи”. Підрядником є компанія “АВАКС ПРОФ”, яка відповідає за охорону майна, безпеку та благоустрій території завершення робіт.

«Відповідно до умов договору, до здачі об’єкта в експлуатацію за охорону майна і виконаних робіт на об’єкті, заходи із забезпечення пожежної безпеки, безпеку дорожнього та пішохідного руху на території об’єкта відповідає підрядник. Він також зобов’язаний після закінчення виконання робіт до здачі об’єкта в експлуатацію вивезти з будівельного майданчика за власний рахунок техніку, відходи, сміття, допоміжні опори, провести благоустрій територій», — розповідає заступниця директора департаменту – начальниця управління капітального будівництва департаменту Ольга Власенко.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Тернополяни
Теги: #будівництво, #водна арена
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: