Огляд популярних 65-дюймових телевізорів з підтримкою Android TV

Опубліковано:
17 Квітня, 2024
Xiaomi Mi TV P1E 65
Xiaomi Mi TV P1E 65

ТБ-панелі на базі ОС Android легко інтегруються з низкою гаджетів і популярними сервісами Google (Chromecast, Play Store, Google Assistant). З основних переваг цих пристроїв — підтримка голосового керування, зручна персоналізація домашнього екрана (вибір фонового зображення, створення ярликів, пошук за контентом тощо). Опис цікавих моделей з цієї категорії домашньої техніки наведено нижче.  

Xiaomi Mi TV P1E 65

Xiaomi Mi TV P1E 65

Розумний телевізор 65 дюймів бренду Xiaomi має передвстановлене портфоліо з популярних стримінгових і потокових сервісів (Netflix, YouTube, Amazon Prime Video). Користувачі можуть самостійно встановлювати необхідні застосунки з Google Play Market. Пульт ДК працює від Bluetooth-модуля і має вбудований мікрофон для голосового керування пристроєм через Google Assistant. За якість відтворення контенту відповідає IPS-екран з роздільною здатністю 3840х2160 пікселів. Основні переваги цієї лінійки моделей — 20-ватна аудіосистема з підтримкою DTS, Dolby Audio, DTS-HD, вбудований Chromecast, колірне охоплення 78%.

Sony KD-65X81J

Sony KD-65X81J

64,5-дюймові smart-телевізори лінійки KD-65X81J з покращеною колірною передачею Triluminos Pro працюють на базі ОС Android TV 10. Потужний процесор Sony 4K HDR X1 забезпечує швидкий відгук на команди та може використовуватися окремо як складова геймерського ПК. За деталізацію та якість відтворення мультимедійних файлів відповідає 10-битна IPS-матриця з підтримкою 30-битної палітри кольорів. Зручна і зрозуміла смартоболонка забезпечує швидкий доступ до вподобаних онлайн-ресурсів або файлів на зовнішніх накопичувачах.

Toshiba 65UA5D63DG

Функціональна смартпанель бренду Toshiba може похвалитися зручним антивідблисковим покриттям і світлодіодним підсвічуванням екрана, що робить перегляд улюблених передач і фільмів комфортнішим. Телевізор можна використовувати як дисплей: на корпусі передбачені 3 HDMI-порти, LAN, USB, mini Jack. Вбудований цифровий тюнер підтримує ефірне, супутникове і кабельне телебачення. З основних особливостей моделі — 24-ватна акустика, Wi-Fi-модуль, голосове керування через Google Assistant і запис телепередач.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Android, #телевізор
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: