Офіцеру з Тернополя "світить" чотири роки за хабар в 6000 гривень

Опубліковано:
4 Жовтня, 2015 о 11:53

Військовою прокуратурою Тернопільського гарнізону закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо одержання неправомірної вигоди офіцером військкомату.

 



Військовою прокуратурою Тернопільського гарнізону завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

 

У ході досудового розслідування встановлено, що старший офіцер одного з відділень Тернопільського об’єднаного міського військового комісаріату одержав 6 тис. грн неправомірної вигоди за сприяння в ухиленні військовозобов’язаного від призову на військову службу за мобілізацією. Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Західного регіону України.

 

Складений обвинувальний акт, який направлено до суду.

 

Нагадаємо, санкція ч. 1 ст. 368 передбачає покарання штрафом від однієї тисячі до тисячі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк від трьох до шести місяців, або позбавленням волі на строк від двох до чотирьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі спеціальною конфіскацією.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: