Деякі породи собак і котів (наприклад, донські сфінкси, чихуахуа), особливо сильно мерзнуть не те що у люту негоду, а й при невеликому похолоданні. Найчастіше одежина потрібна тим, хто регулярно виходить на вулицю, причому у будь-яку погоду. Одяг для собак https://e-zoo.com.ua/ua/odezhda-dlya-sobak буває по-справжньому теплим, таким, що захистить від вітру, дощу та морозу, а влітку — від палючих сонячних променів. За посиланням знайдуться різноманітні моделі: куртки, дощовики та навіть шапочки. При оновленні гардероба свого вихованця віддавайте перевагу зручним застібкам, що дозволять вам легко і швидко зібрати тварину на прогулянку. Зараз можна знайти одежину будь-якого розміру для будь-якої породи собак — від маленького песика до вихованця-велетня.

Стильний песик на прогулянці

Переважна більшість домашніх улюбленців ніколи б не відмовилась від знаків уваги з боку перехожих та від їхньої похвали. Особливо легко буде привернути загальну увагу і прикувати погляди всіх оточуючих, якщо гуляти парком в екстра-модному одязі. Яскраві футболки, сукні, костюми, комбінезони — сучасний одяг не сковує рухів і не обмежує бажання справити потребу. Одежину для собак часто відшивають з якісних матеріалів, які дають змогу утеплити, або навпаки охолодити упрілого від спеки улюбленця. Окрім цього, на поверхню тканини наносять сітловідбивальні елементи, що дозволить швидко віднайти улюбленця навіть у повній темряві.

Взуття для захисту лапок

Сьогодні деякі виробники одягу для тварин випускають дуже комфортне взуття для лапок. Такі черевички важливо правильно підібрати за розміром, щоб вихованцю (найчастіше це, звичайно, собаки) було в ньому дійсно зручно. Взуття для хвостатих відмінно захищає від вуличного бруду і прийшовши додому, більше нема потреби вимивати лапи улюбленця у ванній.

Святкове вбрання

Ну і звичайно ж, як не замовити слівце про святкові костюми? Це можуть бути метелики на шию, смішні ковпачки з помпонами, плащі супермена, шарфи та навіть тепленькі в’язані міні-пуловери з північними оленями для ваших вихованців. Їхня мета: подарувати тварині комфорт та при цьому ще й створити атмосферу свята не лише для членів родини, а й для “братів наших менших”, щоб ніхто в будинку не відчував себе обділеним на святковому заході. До того ж стильно одягнений песик чи кіт зможе взяти участь у фотосесії, щоб цей веселий, сповнений радісних емоцій день назавжди залишився в пам’яті.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Одяг для собак
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: