Марія Дубас
Марія Дубас

Журналістка, редакторка стрічки новин

Одразу чотири ДТП на Тернопільщині: є постраждалі

Опубліковано:
28 Жовтня, 2024 о 17:15
ДТП
Ілюстративне фото з мережі.

Чотири автопригоди з травмованими та матеріальним збитками зареєстрували на Тернопільщині поліцейські, повідомляє Відділ комунікації поліції Тернопільської області. 

ДТП
Місце ДТП. Національна поліція

 



Цієї п’ятниці, на “102” надійшов дзвінок з приймального відділення Бучацької лікарні. Працівник лікарні повідомив, що до них після дорожньо-транспортної пригоди потрапили троє людей. Серед постраждалих опинилась семирічна дитина.

На місце аварії прибула поліція. За попередньою інформацією, 25 жовтня близько 14:00 водій автомобіля Mercedes-Benz Vito на трасі Бучач-Товсте не впоравшись з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини, після чого врізався в дерево. У результаті удару до лікарні з тілесними ушкодженнями потрапили водій та двоє пасажирів.

ДТП
Місце ДТП. Національна поліція.

На цьому трагедії не закінчлись. У суботу, 26 жовтня, близько четвертої години вечора. Неподалік села Чернихівці, 36-річний житель Збаража , керуючи автомобілем Skoda Fabia не впорався з керуванням і як наслідок – транспорт перекинувся. Кермувальника доставили у лікарню.

ДТП
Місце ДТП. Національна поліція.

“На повороті у селі Ігровиця перекинувся вантажний автомобіль з буряком”, – повідомлення такого незвичного змісту надійшло до Тернопільського відділення поліції 27 жовтня о 8:27 від місцевої жительки.

На місце події виїхали оперативники. Поліцейські встановили, що кермувальник вантажівки DAF не впорався з керуванням і допустив перекидання напівпричепа. Чоловіка з травмами госпіталізували.

ДТП
Місце ДТП. Національна поліція.

Ще одну дорожньо-транспортну пригоду зареєстрували правоохоронці в неділю о 15:30 у селі Бересток. У ході перевірки стало відомо, що водійка Skoda Octavia на перехресті стала винуватицею зіткнення з автомобілем Hyundai. Лікарі на місці ДТП надали допомогу кермувальниці, а також двом її пасажирам.

У всіх учасників аварії взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Триває перевірка.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Головне управління Націонльної поліції в Тернопільській області
Теги: #Аварії на Тернопільщині, #аварія, #ДТП
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: