Одну з тернопільських вулиць хочуть назвати на честь українського кінорежисера

Опубліковано:
15 Червня, 2016 о 18:24

Тернополяни вирішуватимуть, чи варто одну з міських вулиць називати в честь Юрія Герасимовича Іллєнка.

 



Як повідомляє Без Табу, запропонував назвати одну з тернопільських вулиць у мікрорайоні «Північний» іменем українського режисера та оператора депутат міської ради Роман Навроцький. Згідно з усіма правилами, для цього слід провести громадські обговорення. Вони починаються в Тернополі сьогодні і триватимуть протягом двох місяців.

 

Усі пропозиції, зауваження та думки тернополяни можуть висловити письмово та усно  у відділі зв’язків із громадськістю та засобами масової інформації (м. Тернопіль, вул. Листопадова, 5, тел.: 40-41-24) або в управлінні містобудування, архітектури та кадастру (м. Тернопіль, вул. Коперника, 1,тел.: 40-41-45). Також можна надіслати електронного листа, зазначивши ПІБ та особисту адресу: presarm@gmail.com,arhtern@ukr.net.Чекатимуть відгуків і на сайті міської ради: www.rada.te.ua

 

Результати громадського обговорення обіцяють оприлюднити на сайті мерії.

 

Довідка: Юрій Герасимович Іллєнко (18 липня 1936, Черкаси – 15 червня 2010) — український кінооператор («Тіні забутих предків»), кінорежисер («Криниця для спраглих», «Вечір напередодні Івана Купала», «Білий птах з чорною ознакою»), сценарист («Мріяти і жити», «Лісової пісні» та інші).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: