Одна з громад Тернопільщини увійшла до 100 лідерів цифрової трансформації України

Опубліковано:
9 Травня, 2024

Чортківська громада увійшла до 100 лідерів цифрової трансформації України. Кращі громади, які зробили значні цифрові успіхи, відзначили на Digital Power Summit 2024.

Для визначення Індексу цифрової трансформації територіальних громад України враховували кілька показників: цифрова економіка в громаді, розвиток цифрових навичок населення, цифрову інфраструктуру, цифровізацію публічних послуг та цифрову трансформацію ОМС.

«Під час форуму CDTO ОВА та цифрові лідери громад поспілкувалися з представниками уряду, обговорили пріоритетні проєкти 2024 року та які цифрові рішення можна ініціювати у своїх громадах та регіонах. Серед ключових тем: цифрові інструменти в освітній, медичній, соціальній та фінансовій сферах, цифрова економіка і цифрові послуги, кібербезпека та кіберстійкість, розвиток людського капіталу та державні програми для цього, естонський досвід із розвитку цифрової трансформації у малому місті», – написали на сторінці Чортківської громади у мережі Facebook.

 

 

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #цифрова трансформація, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: