Обираємо сонцезахисний крем: поради тернопільських медиків

Опубліковано:
12 Липня, 2024 о 13:10
Обираємо сонцезахисний крем: поради тернопільських медиків
Обираємо сонцезахисний крем. Фото з відкритих джерел

Захистити влітку шкіру, особливо, у період інтенсивного випромінювання сонячної радіації – дуже важливо. Якщо цього правильно не зробити – це може спричинити опіки або виникнення хвороб шкіри.

Тому, фахівці Тернопільського обласного це центру контролю і профілактики хвороб рекомендують обов’язково використовувати сонцезахисний крам.



Також вони розповіли, як правильно його обрати:

«Завжди використовуйте сонцезахисний крем широкого спектру з SPF 30 або вище. Управління США з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів (FDA) рекомендує, що товщина нанесення крему з SPF для ефективного захисту повинна становити 2 мг/см². Тобто потрібно щонайменше 30-35 мл засобу, щоб намастити тіло дорослої людини. Також слід не забувати про шию, скроні та вуха, адже вони потребують посиленого захисту. Наносьте крем кожні 2 години», – кажуть медики.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #сонцезахисний крем
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: