13 золотих прикрас вкрали у пенсіонерки з Бережан. Про це поліцейських повідомила її дочка, яка залишала у матері золото на зберігання. Як виявилось, старша жінка сама впустила до хати злодії. Втерлись у довіру, як сім’я – чоловік та жінка у своїх темним справах використали ще й дитину – хлопчика 8-9 років. Спершу завели мову про чоловіка господині, а коли виявилось, що його давно немає в живих, – попросили води нібито для сона, який хворіє.

 



Старенька впустила незнайомців до будинку. А поки ходила за водою, – вони встигли вкрасти прикраси. Правоохоронці, що виїхали на місце крадіжки, підозрюють, що до неї причетний ще й хтось четвертий. Пенсіонерка змогла описати злодіїв. Зараз їх розшукують. А правоохоронці вкотре нагадують не забувати про обережне ставлення до незнайомців та не впускати їх до свого помешкання.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: