Конференцію під такою назвою провів у Скалатському професійному ліцеї Тарас Славський (на фото). Він — студент Івано-Франківської духовної семінарії ім. Й. Концевича. Як пояснив семінарист, вибрав ліцей місцем зустрічі саме тому, що сам є випускником цього навчального закладу. Водночас другою причиною такого вибору є те, що тут навчається молодь, яка в найближчому майбутньому створить сім’ю.

 



— Тема конференції — аборти. Я пояснюватиму, що вони є вбивством у будь-якому випадку: чи то хірургічне втручання, чи навіть використання різних контрацептивів. Важливо донести до молоді, що вже після зачаття формується дитина, її стать…

 

Семінарист каже, що навіть якщо хоч одна людина задумається над своїм життям — це вже є великим досягненням. Надіється, що ця конференція когось торкнеться і молоді люди плануватимуть своє життя так, аби у ньому не було абортів.

 

— Нині на сході в зоні АТО наших братів вбивають чужі люди. А кожна жінка, яка робить аборт, сама вбиває свою дитину. Тому хотілось би, аби для нашої молоді дитина і життя були понад усе.

 

В. МАНЬОВСЬКА.

«Вільне життя плюс», №102 (15630) від 19.12.2014 р.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: