Крига на водоймах практично скресла. Та це не зупиняє любителів підльодного лову – вони й надалі щораз продовжують випробовувати долю виходячи на тонкий лід. Управління ДСНС в області закликає всіх громадян і особливо рибалок, бути обережними на льоду, бажано зараз узагалі не виходити на кригу.

 



3 лютого рятувальник здійснили черговий рейд на Тернопільському ставі. Вони провели профілактичні бесіди з рибалками та розповсюдили листівки з правилами безпечної поведінки на кризі. Рятувальники вкотре нагадують: виходити на лід можна лише тоді, коли його товщина  не менше  7 сантиметрів. Міцний лід має зазвичай синюватий або зеленкуватий відтінок. Лід білого або жовтуватого кольору не такий міцний. Тонкий лід трапляється біля берега, заростей очерету та під снігом. Міцність криги слід перевіряти палицею, але ні в якому разі не ногою.

 

Варто нагадати, що лише з початку 2016 року на водоймах області загинули 4 людини.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: