У громадському транспорті почастішали крадіжки. Невідомий витяг з кишені куртки 44-річної тернополянки мобільний телефон вартістю 3 тисячі гривень. А в 21-річної жительки обласного центру злодій заліз у сумку та витяг звідти гаманець. Крім грошей там ще були деякі документи та банківські картки. У таку ж халепу потрапив житель Зборівського району – під час поїздки автобусом у нього зник гаманець. 

 



Правоохоронці радять: щоб не стати жертвою кишенькового злодія, перебуваючи в транспорті, стоячи на зупинках, у чергах, тримайте сумку перед собою. Не забувайте закрити замок на сумці. Гаманці з грошима та мобільні телефони не кладіть до зовнішніх кишень сумки куртки, або тих, які легко відкриваються. Також не варто провокувати крадіїв, демонструючи привселюдно великі суми грошей чи наявність цінних речей.  

 

За матеріалами ГУ Національної поліції в Тернопільській області.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: