Нові кандидати в тернопільську рубрику "Я паркуюсь, як мудак"

Опубліковано:
9 Грудня, 2015 о 16:13

Маємо нагоду продовжити нашу традиційну рубрику “Я паркуюсь, як мудак”. Любителі припаркувати своє авто не за правилами просто не переводяться. Але в цій всій історії є один суттєвий момент. Справа в тому, що взивати ми можемо лише до совіті порушників… Нажаль, правоохоронці безсилі в цій боротьбі з рагульством.

 



Мова про те, що покарати водія за неправильне паркування правоохоронці можуть лише в тому випадку, якщо застануть його на місці біля авто. В іншому випадку — це зійде йому з рук. Заблокувати машину вони не можуть, а на виклики небайдужих громадян просто не приїжджають. Кажуть, що не мають часу чекати, поки водій з’явиться… Проблема!

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тернопільська рубрика “Я паркуюсь, як мудак” (Фото)

 

Звичайно, проблеми з паркуванням в місті є, і ми не будемо говорити про те, як паркуються машини в дворах будинків. Місця всім не вистачає і доводиться грати в тетріс з паркуванням. Але коли мова йде про центр міста, то свою дуповозку можна залишити і трошки дальше від місця, де зібрався випити каву.

 

А тепер нові кандидати на почесні звання. Першим номером йде елітне відро з гайками на бульварі Шевченка. Час від часу воно пропадає, але потім повертається на “своє” місце, як пес до буди… Варто зауважити, що це біля самого управліня поліції і машини з мигалками проїжджають попри це місце паркування 2-3 рази в годину…

 

… а вечерком ще один кандидат в мудаки пристроївся. А чого б і ні? Його іномарка чим гірша? Ну дешевша трошки…

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Продовження тернопільської рубрики “Я паркуюсь, як мудак” (Фото)

 

А це тротуар біля театру. Тут теж влаштовують собі лежанки любителі потусуватися в центрі. Добре, що хоч поставили загорожу, бо так би і на площі паркувались.

 

 

 

Але що хотіти від смертних, якщо поліція робить що хоче. Фото опубліковане недавно в соціальних мережах. На цьму авто ми номерного знаку не замальовували. Хлопці частково живуть за наші податки, так що ми повинні знати в лице своїх героїв, а при повторному такому паркуванні цілком можемо побачити “заслуженого мудака” в погонах…

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: