«Нива» зіграла ще один договірний матч?

Опубліковано:
16 Квітня, 2015 о 12:02

Як стало відомо UA-Футбол, відразу кілька букмекерських контор припинили прийом ставок на матч 21-го туру Першої ліги в Тернополі, де місцева “Нива” програла ФК “Олександрія” з рахунком 0:1.

 



Прийом ставок був зупинений на 15-й хвилині матчу за рахунку 0: 0 і в рівних складах.

 

В той же час, букмекерська контора Favbet продовжувала приймати ставки, але, судячи за коефіцієнтами, абсолютно впевнена в перемозі гостей (1.08 на 24-й хвилині).

 

Відзначимо, що такі коефіцієнти, як правило, доречні для зустрічей калібру недавнього матчу “Реала” і “Гранада” (хоча, там було не тернопільські 1,08, а 1,3 – ред.), Тобто – З великою кількістю забитих голів, але в даному випадку на тотал приймають менше 2,5 м’ячів.

 

Додамо, що аналогічні котирування зафіксовані і на сайтах ряду іноземних букмекерських контор. Так, на популярній біржі ставок betfair.com на даний матч вже поставлені близько 35 000 фунтів стерлінгів тільки на основний результат (перемога, поразка чи нічия), ще 20 000 фунтів – на додаткові показники.

 

Для такого роду матчу – це аномальна активність, що перевищує норму чи не в кілька десятків разів (для порівняння, на матч Кубка Чехії, який проходить в цей же час, ставок прийнято на 2500 фунтів).

 

Відзначимо, що минулої осені підозри в нечесній грі викликав ще один матч за участю “Ниви” – Тернопільське дербі. В даний час ведеться розслідування на предмет визначення – чи був цей матч договірним.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: