Нетверезий “доброволець” розбив двері військкомату в Тернополі

П'яний дебош у Тернопільському військкоматі: деталі інциденту.

Опубліковано:
8 Вересня, 2024 о 22:55
інцидент
Фото з відкритих джерел.

7 вересня 2024 року в Тернопільському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки (ТЦК СП) стався інцидент. Нетверезий чоловік, намагаючись “піти на службу”, спричинив конфлікт та пошкодив майно установи. Ця подія викликала резонанс у місцевій громаді та потребує детального роз’яснення з боку організації.

Хронологія подій

Близько 20:00 громадянин, якого умовно назвемо X, прибув на територію ТЦК СП у стані алкогольного сп’яніння. Варто зазначити, що цей чоловік мав відстрочку від мобілізації, тобто не підлягав призову на військову службу в поточний період.



Перебуваючи на території режимного об’єкта, X почав поводитися агресивно. Він намагався проникнути всередину адміністративної будівлі, ігноруючи встановлений законом порядок. У процесі своїх дій чоловік застосував фізичну силу та розбив склопакет вхідних дверей.

Наслідки конфлікту

Внаслідок своїх дій громадянин X отримав колото-різані рани на руці від розбитого скла. Військовослужбовці ТЦК СП оперативно надали йому первинну медичну допомогу. На місце події були викликані лікарі для надання більш кваліфікованої допомоги та співробітники поліції для фіксації правопорушення.

Реакція влади та правоохоронних органів на інцидент

За фактом інциденту розпочато перевірку. Як повідомляє група комунікацій Тернопільського ОТЦК та СП:

“Працівниками поліції по даному факту проводиться перевірка, за результатами якої буде надана правова оцінка та вжито відповідних заходів реагування відносно порушника”.

Важливо зазначити, що подібні випадки можуть призводити до соціальної напруги та поширення дезінформації. Саме тому офіційні представники ТЦК СП вирішили оперативно надати громадськості та ЗМІ достовірну інформацію про інцидент.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #військкомат, #інцидент, #правопорушення, #тернопіль, #ТЦК СП
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: