“Ненавиджу війну!” Під час штурму Донецького аеропорту загинув боєць ДУК Сергій Руденко

Опубліковано:
6 Листопада, 2014 о 23:08

6-го листопада під час масованого багатогодинного штурму Донецького аеропорта із застосуванням артилерії загинув боєць Правого сектора, 18-річний житель міста Сум Сергій Руденко (Табала). Позивний Сєвєр. Кілька днів тому Сєвєр повернувся на передову після двох тижнів госпіталю та тижня перебування вдома.

 



1 листопада на своїй сторінці Сергій написав: “Люблю людей, що поважають нашу справу і з вдячністю нам про те говорять. Завдяки ним я раз за разом твердішаю в міркуванні про те, що наша справа вірна!” і далі “Обіцяючи покласти душу й тіло на вівтар волі і честі, тримаю своє слово!… Я воюю за мою родину, за моїх друзів, за посмішку тієї, чий голос підтримує мене на цьому шляху. Я борюсь за тих, хто на те заслужив!”.

 

От ще один запис Сергія у соцмережі: “Ненавиджувійну за розлуку із рідними та любимими і за те, що забирає гідних. Тут насправді почуваєш себе живим. Тут щиро радієш звичайним речам. Тут по справжньому з’являються причини цінувати та ненавидіти”.

 

4 листопада Сергій-Сєвєр написав: “Черговий раз пересвідчився, що Боги мене люблять!) Кілька годин тому у амбразуру залетів ВОГ17(граната з АГС). Вибухнувши, він посік нашого побратима, я сидів в метрі від нього. Хвала Богам, я абсолютно цілий, навіть не контузило)

І з товаришем все норм, вже вивезли…” 

 

А 6-го листопада Сергій загинув… 

 

16 грудня йому мало виповнитися 19-ть.



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: