Небесний легіон поповнив мужній захисник з Микулинецької громади Василь Скавронський

Опубліковано:
19 Травня, 2024 о 08:08
свічка
Свічка. Фото з відкритих джерел.

Гірка звістка про нову втрату на фронті сколихнула Микулинецьку громаду. Люди з’єдналися у спільному болі, щоб провести в останню путь свого земляка, військовослужбовця Збройних Сил України Василя Скавронського. Про це написали на сторінці Микулинецької селищної територіальної громади у Фейсбук.

На жаль, наша громада знову схилила свої голови у глибокій скорботі.

Велике горе об’єднало всіх людей, які зібралися в селі Заздрість, щоб провести в останню путь свого земляка, військовослужбовця Збройних Сил України, Скавронського Василя Івановича 31.01.1992 р.н. Серце воїна зупинилося 13.05.2024.



Василь Скавронський у 2014 році брав участь в АТО, не вагаючись у 2023 році пішов добровольцем в ЗСУ.

Провести в останню путь прийшли духовенство, односельчани загиблого, представники влади. Сліз не стримував ніхто, бо в цій біді немає байдужих. Жалобна процесія пройшла вздовж села до місцевої церкви, де відбулась прощальна літургія за воїна, а після до місцевого кладовища, де був похоронений воїн.

Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини, та нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував.

Микулинецька селищна рада висловлює щирі співчуття рідним та близьким, низько схиляємо голови у скорботі. Нехай душа загиблого Василя знайде вічний спокій…

Вічна пам’ять і слава українському воїну! Хай Господь дарує Царство Небесне та вічний спокій його душі! Шануємо пам’ять усіх Героїв! Герої не вмирають! Слава Герою!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #війна, #загинув воїн, #микулинецька громада, #прощання
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: