“Не давайте, і вони не будуть брати!” – Катинський про хабарництво у військкоматах

Опубліковано:
17 Серпня, 2015 о 17:31

Обласний військовий комісар Володимир Катинський під час прес-конференції 17 серпня прокоментував ситуацію із працівником міського комісаріату, який взяв хабар у розмірі шести тисяч гривень. Принагідно комісар закликав тернополян не провокувати військовослужбовців, і не пропонувати їм гроші.

 



– Працівник, якого взяли на хабарі, мав звання капітана, – розповів полковник Володимир Катинський. – Займав посаду старшого офіцера відділення обліку та бронювання сержантів і солдат запасу. Він тернополянин, на роботу до нас потрапив по мобілізації у кінці лютого 2015 року. Що спонукало його взяти хабар покаже слідство. Мною призначено розслідування з цього приводу, призначене розслідування у міському комісаріаті, проводить слідство прокуратура. Людина, я однозначно кажу, має бути засуджена і покарана за свій злочин. Всі злочинці мають нести покарання, де б вони не працювали: в ЗСУ, медичній галузі, вищих силових структурах, законодавчій чи виконавчій гілках влади. Звертаюсь також до громадян. Ви, в першу чергу, порушуєте законодавство, бо даєте хабарі. Не давайте! І вони не будуть брати. Не провокуйте. Є багато офіційних шляхів вирішення будь-якого рішення питання.

 

Володимир Катинський повідомив, що триває розслідування стосовно вручення повістки загиблому військовому. До кінця цього тижня його мають завершити.

 

Ольга Трач

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: