Не будьте байдужі: для дітей, які осиротіли через війну, збирають кошти на табір відпочинку

Опубліковано:
6 Квітня, 2024 о 11:13

Дiти, якi стали сиротами через вiйну… Хто вони? Як їх пiдтримати? Чим допомогти? Командi дитячого табору GeekWorld Camps цi запитання не дають спокою. Тому вони запустили благодiйний збiр. Щоб хоча б 16 дiтей, батьки яких загинули на вiйнi, змогли безкоштовно вiдвiдати лiтнiй табiр вiдпочинку. Для цього потрiбно 248 тис.грн.

У таборi GeekWorld Camps розроблена насичена програма:  рiзноманiтнi майстер-класи, лицарськi поєдинки, вогняне шоу, дебати, змагання, екскурсiї та iгри. Програми табору розрахованi на дiтей вiком вiд 7 до 17 рокiв.



Новачки (7-11 рокiв) вiдкриють для себе свiт пiратства з його пригодами та авантюрами. Це буде пригодницький табiр “Скарби Капiтана”, . Для старших вихованцiв (12-17 рокiв) створили 3 табори “Життя в природi”, “Повернення Цезаря” та “Сутiнки республiки”.
Тепла атмосфера, новi друзi, посиденьки з гiтарою бiля ватри та новi вмiння – те, що потрiбно для зменшення тривоги та вiдпочинку вiд постiйного стресу.

Будь-хто може долучитися до меценатської програми. Ось тут посилання на монобанку: https://send.monobank.ua/jar/7bk6JQ8uQy. Кожна закинута гривня важлива. Пам’ятатйе, що зробити свiт кращим насправдi дуже просто – перейти на банку i зробити донат.

Для контакту: +380 96 773 29 15 – органiзатор збору й таборiв Самуляк Петро.

Для безкоштовного таборування дітей, чиї батьки загинули на війні

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #GeekWorld Camps
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: