Найкращих класних керівників Тернопільщини посадили за парти (Фото)

Опубліковано:
27 Листопада, 2015 о 20:44

15 вчителів писали тести, виконували завдання, працювали з умовним класом. Теми були не прості – питання грошей, безпеки, відношення у сім’ях,  милосердя та патриотизму. З 1 жовтня по 30 листопада у Тернополі проходив обласний тур Всеукраїнського конкурсу “Класний керівник року” серед вчителів загальноосвітніх навчальних закладів у трьох номінаціях  “Класний керівник 5-7 класів”, ” Класний керівник 8-9 класів” та “Класний керівник 10-11 класів”.  

 



За результатами конкурсу лауреати обласного туру отримують дипломи та грошові премії у розмірі 0,5 мінімальної заробітної плати. Найкращі у своєї номінації переможці обласного туру отримують грамоти, грошові премії у розмірі однієї мінімальної зарплати та можливість перемогти на фінальній зустрічі вчителів зі всієї України. Конкурс проводив департамент освіти і науки Тернопільської ОДА спільно з Тернопільським обласним комунальним інститутом післядипломної педагогічної освіти. 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: